Café Administratiekantoor

Meer omzet! Meer besparen! Meer winst!Café Administratiekantoor

Een café runnen is leuk, tijdrovend en niet altijd even gemakkelijk! De bedoeling is dat u winst maakt, anders kun je er beter direct mee stoppen. Winst maken doe je niet alléén door omzet te maken maar ook door kosten te besparen.

Besparen, U KUNT HET ZELF!

U kunt heel veel administratie zelf doen. U verdient dan pakweg een € 40,- tot € 50,- per uur, want dat kost uw administratiekantoor. Dat verdient u niet als u achter de bar staat!

Administreren, U KUNT HET ZELF!!

Uw boekhouding inboeken kunt u zelf. U moet alleen het goede gereedschap ervoor hebben. Wij leren u in 10 lessen van 4 uur zelf de facturen, bank en kas inboeken. Een opleiding is niet noodzakelijk. Gezond verstand en discipline zijn alles wat u ervoor nodig heeft.

Boekhouden, U KUNT HET ZELF!!

De kosten van de boekhouding naar beneden brengen met wel 40%. Daar moet u wel wat voor doen. Maar de inspanningen lonen!

Laat ook zien dat u het zelf kunt!!!

U heeft ook laten zien dat u een café kunnen runnen. U heeft u eigen toekomst in uw handen. Een beetje boekhouding hoeft dus geen probleem te zijn.

 

Wij staan klaar!

09:00 - 17:00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:

0495 595 164

Nieuwtjes

Ook uw HAAK V.O.F. heeft een AVG en een privacy verklaring. Voor uw en onze privacy zodat we allen weten waar we aan toe zijn.
Klik hier voor de verklaring.