HAAK Horeca Advies Groep is een administratie- en advies kantoor die zich bezig houdt met het adviseren en begeleiden van ondernemers in de horeca in het midden- en kleinbedrijf.

Het pakket van HAAK omvat onder andere het opstarten van nieuwe ondernemers, begeleiding in verkoop en afbouw van bedrijven, verwerken van de administratie, loonadministratie en het opstellen van jaarstukken.

Daarnaast begeleiden wij ondernemers naar een beter rendement. Tevens is hierbij een assurantiekantoor aangesloten die zich alleen bezig houdt met het adviseren op assurantiegebied voor horeca- ondernemers.

Door intensieve begeleiding en overleg werkt HAAK aan verbetering van het ondernemerschap van de klant. Hierbij komen alle onderdelen van het bedrijf doorlopend in beeld. "Een never ending story" inzake bruto winst, beheersing van personeelskosten etc. moeten het netto rendement verbeteren. Overleg en begrijpelijke taal zijn daarbij het uitgangspunt.

Door de specialisatie van de HAAK Horeca Advies Groep kunnen wij valkuilen waar de horecabedrijven mee te maken krijgen duidelijk in beeld brengen. Het beeld van de horecaondernemer die alleen maar bezig is met bakken en tappen is in onze ogen verleden tijd.

Ondernemerschap is het moderne motto.