Er is online steeds meer informatie beschikbaar. HAAK biedt overzicht: op deze pagina selecteren wij voor u het belangrijkste financiële nieuws voor de horeca.
Let echter wel op het volgende:

  1. Wij hebben geen invloed op de inhoud van de berichten.
  2. De bronnen kunnen niet geheel zorgvuldig zijn. Wij nemen ook geen verantwoordelijkheid voor de inhoud.
  3. De bronvermelding staat onderaan het stuk

KvK legt verschil facturen kasstelsel en factuurstelsel uit

De Kamer van Koophandel (KvK) heeft onlangs het Geldboek voor Ondernemers bijgewerkt. Aan deze bijgewerkte versie is een extra onderdeel over facturen toegevoegd. Hier was in de praktijk veel vraag naar. De KvK gaat in dit nieuwe onderdeel onder andere in op het verschil tussen het kasstelsel en het factuurstelsel.

Lees verder op Rendement

Eigenwoningforfait volgend jaar omlaag naar 0,70 procent

Het eigenwoningforfait bedraagt in 2018 0,70 procent, meldt staatssecretaris Snel van Financiën aan de Tweede Kamer. Dat is een verlaging met 0,05 procent ten opzichte van het jaar 2017. De staatssecretaris maakt ook de hoogte van de tabelcorrectiefactor en de arbeidskorting voor volgend jaar bekend. De tabelcorrectiefactor bedraagt 1,008.

Lees verder op Accountancy van morgen

Aansprakelijkheid tijdens het bedrijfsuitje

Gezellig samen op stap gaan met de hele organisatie is goed voor de onderlinge samenwerking. Een leuk bedrijfsuitje kan echter ook risico’s met zich meebrengen. Gaat het onverhoopt mis tijdens het abseilen, waterraften, bergbeklimmen of fietsen, dan kan de organisatie hiervoor aansprakelijk gesteld worden.

Lees verder op Rendement

Geen langer kraamverlof per 2019

De Tweede Kamer heeft het wetsvoorstel voor uitbreiding van het kraamverlof controversieel verklaard. Werknemers krijgen hierdoor voorlopig nog geen langer vaderschapsverlof.

Lees verder op Rendement

Wij staan klaar!

09:00 - 17:00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:

0495 595 164

Nieuwtjes

Ook uw HAAK V.O.F. heeft een AVG en een privacy verklaring. Voor uw en onze privacy zodat we allen weten waar we aan toe zijn.
Klik hier voor de verklaring.